Iskolai túlélőcsomag


Itt egy új tanév, ami azt jelenti, hogy megint több időt fogok tölteni koffeines italok fogyasztásával, mint alvással… 

Mindig próbálom az egész iskolai életemet a lehető legelviselhetőbbé tenni. Ez idén se maradhat ki, a gimi utolsó évében. Sőt! Talán most van a legnagyobb szükségem az évente elkészített Sulis Túlélőcsomagomra. 


Nem tudom nálatok mi a rendszer, de a mi iskolánk minden év elején kioszt egy-egy szekrényt a diákok között, ami hatalmas áldás. Ebben a szekrényben tárolom a csomagomat, ami segít túlélni a végtelen tanórák sorozatát minden hétköznap reggel nyolc és deléután kettő között. 


De mit is tartalmaz konkrétan a csomag? 


1.Tea/Instant kávé


Nincs is fontosabb a megfelelő mennyiségű koffeinnél, amit nem biztos, hogy mindig az iskola büféjéből vagy a sarat gyártó kávéautómatából szeretnék beszerezni. Egy jó tea vagy kávé mindig feldobja a nehéz órákat. 


2.Zabkása/Instant leves


Ha sikerül ébren maradnod, a következő problémát az éhség fogja jelenteni. Mindenki tudja, hogy az ember sokkal gorombább ha éhes, úgyhogy én mindig tartok a szekrényemben gyorsan elkészíthető, tartós kaját.



3.Bögre/Müzlis tál


Most, hogy étel-ital van már csak kell valami, amiből el is lehet őket fogyasztani.


4.Evőeszköz


Eredetileg csak kiskanalat tartottam a szekrényemben, de a COVID miatt a menzáról most már nem lehet evőeszközt kérni így kénytelen vagyok mindenből tartani egyet.



5.Rágó


A koffein mellett rágó függő is vagyok, de valljuk be, kaja után mindenki szívesen rágózik! Csak ne lássák meg a többiek, hogy van nálad… bár már tudják, hogy tőlem mindig lehet kérni.


6.Dezodor


El kell valakinek mesélnem a testnevelés óra utáni állapotokat? Maximum annyit tennék még hozzá, hogy a testnevelés tanárom az osztályfőnököm, aki szerint mi vagyunk a legsportosabbak… remélem érzitek a fájdalmam. 


7.Fájdalomcsillapító


Na igen. Az évek alatt összegyűjtött tapasztalatok alapján különösen hasznos egy doboz AlgoFlex a szekrényben. Mindig akkor kell, amikor nincs. 


Miután mindent beszereztem, fogok egy cipősdobozt (amit esetleg ki is díszítek), belerakok mindent és voilá! Mehet mindenestül a szekrénybe! 


Annyiszor, de annyiszor mentette már meg az életemet ez a kis csomag, ezért csak ajánlani tudom, hogy te is készítsd el a sajátodat! A fentiek persze csupán tippek. Alakítsd úgy, ahogy neked a legjobban megfelel. Te mit raknál bele? 


Köszönöm, hogy elolvastad ezt a posztot. Remélem, hogy érdekes volt a számodra és esetleg adtam egy kis inspirációt vagy ötletet, amit aztán te is felhasználhatsz. Ha tetszett, akkor nézz még szét itt, a blogomon, mert rengeteg hasonló bejegyzést találhatsz még itt. Valami biztosan elnyerni a tetszésedet! Szép napooot!


Katt a képre





Itt is megtalálsz:

Instagram:


Megjegyzések